Skip links

Over ons

Over Adminc

Over ons

Wie is Adminc
Adminc is een modern full-service administratiekantoor. Door alle processen te automatiseren en gebruik te maken van de nieuwste software zijn wij in staat om tegen zeer scherpe prijzen te werken. Wij nemen met alle plezier de financiële administratie en belastingzaken van jou over.

Waar komt onze naam vandaan
Met Adminc heb jij altijd jouw financiële administratie en belastingzaken onder controle en daar komt onze naam ook vandaan. Adminc is de afkorting voor administratie in control.

Simpel en makkelijk
Het enige wat jij nog moet/ mag doen is, wat de ondernemers het leukste deel van de administratie vinden, het sturen van facturen.
Alle inkoop facturen kan je mailen of via jouw smartphone, gewoon simpel een foto maken, uploaden in ons systeem.

Flexibel
Wij werken met diverse soorten software a.o. exact, reeleezee, snelstart, e-boekhouden. Als je met andere software werkt ben je bij ons ook van harte welkom, we bespreken graag wat dan de mogelijkheden zijn.

Vrijheid
Ons motto is dat de ondernemer in alle vrijheid moet kunnen ondernemen zonder dat deze wordt belemmerd door allerlei administratieve rompslomp. Wij zijn in staat om deze taken tegen een vast maandbedrag van je over te nemen. Wij zeggen niet voor niets wij zijn er om jou te helpen!

Zelf administratie bij houden
Doe je toch liever zelf je administratie dan is dat geen probleem, je kan bij ons ook terecht voor het opmaken van de jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting /vennootschapsbelasting, BTW-aangifte.

Nog niet zo digitaal
Ben jij nog niet zo digitaal en wil je dat graag wel worden dan helpen wij jou daarbij. Wij begeleiden jou graag om ook helemaal van deze tijd te worden. Wil je op je eigen manier blijven werken dan gaan wij op zoek naar een passende oplossing zodat we je toch kunnen helpen.

Postservice
Adminc biedt ook de mogelijkheid om al je post van de belastingdienst te ontvangen en te verwerken. Nooit meer zorgen maken over de brieven van de belastingdienst wij zorgen ervoor dat deze bij ons op kantoor binnen komen en nemen deze in behandeling, uiteraard houden wij je op de hoogte van wat we doen.

Lage prijs maar toch de juiste expertise
Onze ervaren professionals zijn in staat om jouw administratie en belastingzaken op de juiste wijze en volgens de wettelijke vereisten te verwerken. Indien de zaken te complex worden werken wij nauw samen met accountants en fiscalisten en maken wij gebruik van hun diensten als dit nodig is. Zo bieden wij altijd de juiste expertise maar houden wij de prijs laag.

Onze beloftes!
Geen zorgen meer om de financiële administratie
vast maandtarief
geen verassingen achteraf
Snelle reactietijd
uw belastingzaken op orde
Uw administratie up-to-date
Meer vrijheid om dingen te doen die je echt leuk vindt
Wij gaan voor 100% tevredenheid
Maandelijks opzegbaar. (na 1 jaar)

Uw administratie up-to-date

Uw administratie in controle!

Neem contact op
Ontdek